Hlavní obsah

Po vězeňském autobusu a tancích zablokovala Pražský okruh další hromadná nehoda

Foto: Seznam Zprávy

Před dvěma týdny na stejném místě havaroval vězeňský autobus a tahač s historickými tanky.

Reklama

Pražský okruh je blízko sjezdu na Ořech zúžený kvůli rekonstrukci mostu. Tři kamiony a čtyři osobní auta havarovaly na stejném místě jako před dvěma týdny vězeňský autobus a tahač s historickými tanky.

Článek

Hromadná nehoda na 19. kilometru zablokovala Pražský okruh ve směru na Ruzyň. Podle mluvčího Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) Jana Rýdla se na silnici srazily tři kamiony a čtyři osobní auta.

Nehoda se stala kolem 11:30 poblíž sjezdu z Pražského okruhu na Ořech. Auta se srazila v místě, kde je silnice kvůli opravám zúžena. „Na místě zasahuje Policie ČR,” uvedl Rýdl na Twitteru.

Po poledni byl provoz obnoven v levém jízdním pruhu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, řekl mluvčí policie Jan Daněk.

Policisté stále hledají svědky srážky vězeňského autobusu a tahače s historickými americkými tanky, která se stala 2. května na stejné části Pražského okruhu u sjezdu na Ořech. Při nehodě zemřel třiadvacetiletý dozorce, dalších 14 lidí bylo zraněno. Vznikla mnohamilionová škoda.

Vozy po srážce začaly hořet, autobus shořel úplně, tanky byly ohněm poškozeny. V havarovaném autobusu cestovalo devět odsouzených a deset příslušníků Vězeňské služby.

Reklama

Doporučované