Hlavní obsah

Pobřežní hlídka slaví 30 let. Co dnes dělají hlavní představitelé legendárního seriálu?

Je to už 30 let, co se David Hasselhoff a Pamela Andersonová poprvé proběhli v plavkách před kamerou.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Je to už 30 let, co se David Hasselhoff, Pamela Andersonová a další známé tváře z legendárního seriálu proběhli poprvé před kamerou ve Venice Beach u Los Angeles a ohromili svět. Jak se změnili a co dělají dnes?

Článek

První klapka Pobřežní hlídky padla v únoru 1989 a seriál se natáčel až do roku 2001. V průběhu 12 let se diváci po celém světě nechali strhnout vypracovanými těly herců a hereček v typických červených plavkách, kteří doslova nasazují život během záchranných akcí. Nechyběly ani milostné vztahy.

V době natáčení byl představitel hlavní postavy David Hasselhoff alias Mitch Buchannon známý už díky předchozí roli v seriálu Knight Rider, který se točil od roku 1982 do roku 1985. Ovšem celosvětová sláva Pobřežní hlídky mu pomohla i jako zpěvákovi. Rádia a hudební televize obletěl jeho velký hit Hooked on a Feeling, u nás známá především jako „ooga chaka“.

Legendrání seriál proslavil zejména Pamelu Andrersonovou. Pro herečku znamenala její role C. J. Parkerové raketový start v kariéře. Díky svému bujnému, umělému poprsí se stala ikonou a sexsymbolem. Dnes je jí přes padesát let a mimo herectví se aktivně věnuje boji za práva zvířat a také migrantům mířícím do Evropy. Ke konci minulému roku se na své sociální síti tvrdě obula do italské vlády.

A víte, co dnes dělá láska Mitche Buchannona Stephanie Holdenová alias Alexandra Paul? To se dozvíte v úvodním videu, který je součástí Magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každou neděli od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:
David Hasselhoff

Doporučované