Hlavní obsah

Díl 10.: Šlachtova tajná policie: Prahou jezdí neviditelné auto s odposlechy

Zvláštní vyšetřování: Robert Šlachta odkryl reportérům i část svého soukromí (režie: Vít Klusák, Filip Remunda).Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Reportéři v novém díle Zvláštního vyšetřování pátrají po metodách, jak Šlachta pro Babiše řídí celníky.

Článek

Nejdřív odstřelil vládu ODS, pak vyděsil sociální demokraty. Kdo se teď má bát Roberta Šlachty? V novém díle to zkoumá investigativní seriál Seznamu Zvláštní vyšetřování.

Bývalý ředitel Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu si v minulých letech zásahem na Úřadu vlády, zatčením milenky premiéra Jany Nagyové a naposled i stíháním olomouckého hejtmana ČSSD znepřátelil významnou část politiků.

Po loňské aféře s reorganizací policie předseda hnutí ANO Andrej Babiš, který do té doby politicky z policejních zákroků profitoval, nabídl Šlachtovi místo u Celní správy.

Robert Šlachta má dnes k ruce celé sledovací oddělení, odposlechy a také mobilní odposlouchávací zařízení známé pod názvem Agáta. Jeho tým spolupracovníků trpělivě sbírá především informace z terénu.

Podívejte se na Roberta Šlachtu, ale třeba i exministra Ivana Langera, sami v novém díle investigativního Zvláštního vyšetřování ve videu v úvodu tohoto článku.

Reklama

Doporučované