Hlavní obsah

Podle recenzí se kanadský film s Vondráčkovou moc nepovedl. A uvádí ho jenom dva pražské multiplexy

Film The Perfect Kiss s Lucií Vondráčkovou v hlavní roli je nepovedený.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Urážky a drsná slova. Lucie Vondráčková má z ostudy kabát. To jsou jenom některé části titulků bulvárních serverů posledních dní. A netýkají se rozvodu české herečky s hokejistou Tomášem Plekancem. Kritika se valí na kanadsko-americký film The Perfect Kiss, ve kterém Lucie Vondráčková ztvárnila hlavní roli.

Článek

Film The Perfect Kiss za sebou na začátku minulého týdne ještě neměl ani premiéru a už se na filmových serverech objevilo několik komentářů. Devadesát procent z nich negativních. „Film jako takový vypadá jako klasický televizní film. Technicky bída, scénář možná průměr, pro rodinu s dětmi možná na Vánoce přijatelné. Délka 112 minut je taky solidní ústřel,” píše jeden z uživatelů filmového portálu csfd.cz.

O filmu přitom Lucie Vondráčková i jeho režisérka Martina Adamcová mluvily už před časem ve Slavných a samozřejmě v superlativech. „Perfect Kiss, protože to je takový bezvadný název, který prodává. Každý tvůrce si musí hlavně zadat jako první tu myšlenku, jak se ten film bude jmenovat. The Perfect Kiss se nám líbilo a říkali jsme si, že to přitáhne lidi do kin,” říká režisérka Martina Adamcová.

Film měl premiéru ve čtvrtek prvního listopadu pouze ve dvou pražských multiplexech. Navíc se uvádí jenom s českým dabingem, kde Lucie Vondráčková dabuje samu sebe, což divákovi trochu rve uši. Lidé kritizují i fakt, že zahraniční film režírovala právě Tina Adams neboli Martina Adamcová. Češka. Do Kanady se vdala v 90. letech. Znáte ji ze soutěže Hry bez hranic nebo jako četařku Babinčákovou z Tankového praporu.

A když chcete v Kanadě hrát ve filmu, musíte být součástí herecké unie. Tou ovšem Lucie Vondráčková nebyla. „Takže musí přijít někdo, kdo si vás vyžádá. K The Perfect Kiss existoval scénář, ale pořád neměli tu správnou herečku. Já jsem se k tomu nachomýtla a na základě toho jsem se stala členkou té unie,” vypráví Lucie Vondráčková.

To se ovšem lidem také nezdá. Kdyby prý film neměla pod palcem česká režisérka, Lucie Vondráčková by se jako herečka v Kanadě neuplatnila.

Magazín Slavní sledujte každou neděli od 21:10 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované