Hlavní obsah

Policejní záběry: Bezdůvodně zbili mladíky, pak se radovali a plácali po ramenou

Video zachytilo násilníky, jak se radují z toho, že bez důvodu zbili dva lidi.Video: Policie ČR

 

Reklama

Video zachytilo v Ostravě dva mladíky, jak se radují z toho, že krátce předtím brutálně zbili dva osmnáctileté muže. Policie nyní hledá svědky, kteří by pomohli určit jejich totožnost. Podívejte se na video.

Článek

První mladík atakoval bez zjevných důvodů osmnáctiletou oběť. Zaútočil údery do oblasti hlavy. „V době, kdy se poškozený již nacházel na zemi, mu šlápl na kotník. Druhý pachatel fyzicky napadl stejně starého poškozeného údery pěstí do hlavy, své údery mimo jiné směřoval také na chrup poškozeného, čímž mu způsobil středně těžké poranění. V případě dopadení hrozí za uvedený přečin trest odnětí svobody až na tři roky,“ vysvětlil komisař policie Moravskoslezského kraje Richard Palát.

Policisté zajistili dostupné kamerové záznamy, na kterých jsou pachatelé po skutku zachyceni. „Mimo jiné je na záznamu patrné, jak si po skutku pochvalně plácli rukama,“ dodal Palát.

K události došlo 29. dubna v době kolem 00:15 hodin v Moravské Ostravě. „Žádáme o spolupráci při ztotožnění pachatelů. Lidé se mohou obracet na kteroukoliv služebnu Policie České republiky, bezplatnou linku 158, případně na služební telefonní linku 974 727 401,“ uzavřel komisař.

Reklama

Doporučované