Hlavní obsah

Nové video: Přejezd v Řeporyjích přebíhají i samotné malé děti

Záběry z pořadu Extrémní starosta internetové televize mall.tv ukazují další lidi přebíhající přes přejezd.Video: Mall.tv

 

Reklama

aktualizováno •

Tři učitelky ve středu na železničním přejezdu v Řeporyjích převáděly 13 dětí přes přejezd, ačkoli byly spuštěné závory a svítila výstrazná signalizace.

Článek

Učitelky popohánějící děti skrz závory zachytil kamerou starosta Řeporyjí Pavel Novotný. Na přejezdu nedaleko jeho úřadu ale zdaleka nejde o jediný případ.

Nový díl pořadu Extrémní starosta, který se chystá zveřejnit internetová televize mall.tv, ukazuje několik dalších lidí přebíhajících koleje ve chvíli, kdy jsou závory dole nebo blikají červená světla. A to včetně malého chlapce bez doprovodu.

Tři ženy ze středečního incidentu už policie vypátrala a ve čtvrtek je vyslechla. Policisté zatím neinformovali o tom, že by je obvinili.

Záběry z pořadu Extrémní starosta internetové televize mall.tv, na kterých učitelky s dětmi přebíhají přes koleje.Video: Mall.tv

„Prověřováním případu získali detektivové informace, které vedly ke ztotožnění trojice žen z videozáznamu. Ty byly v průběhu včerejšího dne k případu vyslechnuty. I nadále probíhají standardní úkony trestního řízení,“ uvedli policisté na Twitteru.

Už ve čtvrtek sdělili, že případ prověřují pro podezření z trestného činu obecné ohrožení. Z videa je patrné, že ženy poté, co projel vlak, převedly 13 dětí přes koleje, i když byly závory stále spuštěné. Údajně spěchaly na vlak, který stál na zastávce vedle přejezdu.

Reklama

Doporučované