Hlavní obsah

Policie zadržela muže podezřelého z vraždy prodavačky v obchodním centru Letňany

Muže zachytily kamery v obchodním centru.

Reklama

Pachatele zachytily bezpečnostní kamery. Policie ho zadržela, nyní je v psychiatrické léčebně.

Článek

V obchodním centru v Praze Letňanech byla zavražděna dvaačtyřicetiletá prodavačka. Šestadvacetiletého muže podezřelého z vraždy dnes kriminalisté zadrželi a nyní je v psychiatrické léčebně. Kriminalisté na případu dál pracují, uvedl na policejním webu mluvčí Jan Daněk.

Podle dosavadních informací policie zabil ženu v úterý večer v prodejně oděvů muž, který se tam převlékl do nových šatů, po vraždě ukradl z pokladny peníze a odešel. Dnes ráno policie po podezřelém vyhlásila pátrání a krátce poté ho zadržela.

„Podezřelého šestadvacetiletého muže kriminalisté během několika málo hodin vypátrali. Muž je nyní umístěný v psychiatrické léčebně,” uvedl Daněk a doplnil, že policisté dopadli muže na základě oznámení od záchranné služby, která jim sdělila, že podezřelého dopoledne převážela z Karlína do psychiatrické léčebny.

Podle policistů muž podezřelý z vraždy nechal na místě činu své staré oblečení a odešel z prodejny v novém tmavém obleku značky Otto Berg a polobotkách téže značky. V souvislosti s pátráním policie na svém webu zveřejnila záznamy z kamer, které muže zachytily, a fotografie oblečení, které měl muž původně na sobě.

Reklama

Související témata:

Doporučované