Hlavní obsah

Vládci byznysu: Čeští politici si občas pletou vývoz popelnic se svobodou

Víte, kolik zmizelo trafik, ptá se Libuše Šmuclerová. No, to jste přestřelil, směje se odpovědi ve speciálu Kam to bude?.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Podívejte se, jak zkouší „profesorka“ Šmuclerová. Čím byznysu prospívá Gustav Mahler? A kdy půjdeme na barikády?

Článek

Jízdu v pořadu Kam to bude? už absolvovaly dvě desítky kapitánů a kapitánek českého byznysu. A otevřeně se rozpovídali o řadě někdy i překvapivých témat. A spousta jejich myšlenek se do pořadu nakonec nevešla. Byla by ovšem škoda, kdybyste přišli o chvíle, kdy mocná mediální manažerka Libuše Šmuclerová zkouší moderátora Adama Junka z vědomostí, které mu chybějí.

Nebo o to, když miliardář Jan Dobrovský popisuje, jak si dnes politici pletou stížnosti na vývoz popelnic s bojem o svobodu médií.

Politikou se samozřejmě zaobíral i známý pán žlutých autobusů Radim Jančura. A jako obvykle si nebral servítky. „Šméčka v lokální politice berou lidem iluze o tom, že by šla politika vůbec změnit,“ popisuje, proč jsou podle něj Češi pořád tak trochu „nevrlí“.

K čemu je dobrý v byznysu Gustav Mahler, prozradil zase Petr Stuchlík z Fincentra. A jak vychovávat děti v době blahobytu, popsal jeden z otců českého internetu Olda Bajer. Podívejte se ve videu nahoře, co všechno se nám do pořadu Kam to bude? nevešlo.

Pořad Kam to bude?, v němž Adam Junek zpovídá v netradičním formátu kapitány a kapitánky českého byznysu, sledujte každý druhý čtvrtek na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

Staňte se fanouškem Seznam Zpráv i na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované