Hlavní obsah

Pompézní návrat modré barvy. Inspirujte se letošními trendy v líčení

Jaké jsou letošní trendy v líčení?Video: Barbora Marková

 

Reklama

Párty na Miami Beach. Téma pro letošní mistrovství ČR v make-upu. Na pražském Výstavišti se konalo v rámci jarního veletrhu Interbeauty Prague.

Článek

V kategorii „profesionálové” soutěžilo na padesát soutěžících. Líčení v duchu Miami Beach mělo evokovat slunce zapadající nad Ocean Drive, bary a kluby v lesku neonových nápisů, svěží vzhled plný barev a vliv světla na život v záři reflektorů.

„Téma nám zadal náš organizátor, což je mezinárodní organizace se sídlem v Mnichově. A právě ta určila toto téma. Jak vidíte, je prostě čas na party a musím říci, že se trefili naprosto přesně,“ prozradil organizátor Zdeněk Zachar.

Porota hodnotila hlavně provedení práce a to, jak se s tématem Miami Beach soutěžící popasovali. „Hodnotíme celkový make-up, oči, jak pracují s tvářenkou, bronzerem, ale také náročnost celého líčení,“ dodává Zachar.

Zaměřila se i na trend letošního jara a léta - velkolepý návrat modré barvy. „Hodně se teď nosí modré linky, modré stíny a jako každé léto je to také bronzing, bronzující přípravky,” prozradila jedna z porotkyní a vizážistka Barbora Nevická.

Co z dekorativky vám v létě nesmí chybět v kabelce? Podívejte se na radu vizážistky v úvodu článku.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované