Hlavní obsah

Šťastná křižovatka: Je advent, buďme milí a popřejme prezidenským kandidátům

Šťastná křižovatka Anděl je místem, kam Václav Dolejší chodí hledat odpovědi na všechny otázky. Podívejte se na satiru z produkce Šťastného pondělí.Video: Václav Dolejší, Seznam Zprávy

 

Reklama

Vždyť i politici jsou lidé, kteří raději pečou vánočky, cukroví nebo vám rozdávají svařák na zahřátí – a občas se u toho vyfotí.

Článek

Je tady advent, čas zklidnění, rozjímání, odpuštění, pomalu se chystáme zapálit čtvrtou svíčku. Všichni se těšíme na teplo domova, koledy, televizní pohádky, stromeček, pospolitost, jesličky, radost v dětských očích, návštěvy příbuzných…

Svátky klidu a míru si uvědomují i prezidentští kandidáti. Proto teď všichni slíbili, že přeruší agitaci a nebudou vás otravovat kampaní.

Buďme ohleduplní i my k nim, vždyť k Vánocům patří i odpuštění, tolerance, pochopení. Ukažme i my lepší tvář. Co byste prezidentským kandidátům popřáli k Vánocům? Podívejte se na video, komu lidé přejí „bambiliony“ a komu „pokoj od minulosti“?

Přečtěte si

Andrej Babiš musí být spokojený. Nastal zlom. Jeho dva hlavní soupeři v prezidentské volbě, Petr Pavel a Danuše Nerudová, se mezi sebou perou. Jak známo, v takové situace se obvykle směje ten třetí.

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata aktuálního dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

V týdnu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované