Hlavní obsah

Šťastná křižovatka: Medaile za věrnost. Jak by se měla vlastně ověřovat?

Šťastná křižovatka Anděl je místem, kam Václav Dolejší chodí hledat odpovědi na všechny otázky. Podívejte se na satiru z produkce Šťastného pondělí.Video: Václav Dolejší, Seznam Zprávy

 

Reklama

Není medaile za věrnost málo? Co takhle metál pro muže, který přinese kytku?

Článek

Pozor, satira. Objevila se hráz proti progresivistickému šílenství ve Sněmovně, kde sledujeme jedno odhalení za druhým nebo snahu vymýšlet nová pohlaví.

A kde jinde než v Senátu, sboru moudrých prošedivělých mužů. Mezi osvědčenými obránci starého dobrého světa jsou překvapivě i ženy, které přišly se skvělým nápadem, aby horní komora oceňovala manželské páry za věrnost.

Václav Dolejší tuhle událost glosuje a zároveň na Šťastné křižovatce zjišťuje, jak by se měla vzývaná věrnost vlastně ověřovat. A přišel také s nápadem rozšířit ocenění a dávat medaile mužům, kteří nezapomenou a koupí ženě k narozeninám levnou kytku na benzince.

AKTUÁLNÍ ŠŤASTNÉ PONDĚLÍ SI PUSŤTE ZDE

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata aktuálního dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

V týdnu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované