Hlavní obsah

Šťastná křižovatka: Nejvíc o nové hlavě státu vědí manželky. Budou ji ovládat

Šťastná křižovatka Anděl je místem, kam Václav Dolejší chodí hledat odpovědi na všechny otázky. Podívejte se na satiru z produkce Šťastného pondělí.Video: Václav Dolejší, Seznam Zprávy

 

Reklama

Je tady finále prezidentské volby a i my na Šťastné křižovatce, rubrice satirického pořadu Šťastné pondělí, hledáme odpověď na hlavní otázku dneška – jaký bude příští prezident?

Článek

Jdeme na to chytře. Jací jsou pánové Petr Pavel a Andrej Babiš, se neptáme politologů, badatelů v komunistických archivech, sociologů, psychologů, natožpak novinářských všeználků.

Informace zjišťujme tam, kde toho skutečně vědí nejvíce. Ptáme se těch, kteří je nejlíp znají a kterým budou prezidentští adepti nejvíc naslouchat. Ptáme se žen, jež budou nového prezidenta ve funkci nejvíc ovlivňovat. Nebojme se to říct naplno – žen, jež budou ovládat příští hlavu státu.

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata aktuálního dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

V týdnu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované