Hlavní obsah

Šťastná křižovatka: Jak jinak bychom mohli říkat první dámě?

Šťastná křižovatka je místo, kde satirici ze Šťastného pondělí vždycky něco najdou. Video: Václav Dolejší, Seznam Zprávy

 

Reklama

Eva Pavlová, manželka nového prezidenta, nechce, aby se jí říkalo „první dáma“, jak zní tradiční titul. Tým ze Šťastného pondělí hledal odpověď v místech, kam se vždy vypraví v nesnázích – na Andělu, na své Šťastné křižovatce.

Článek

Paní generálová? První plukovnice? Lady Diana? Eva von Černouček? Podobné nejasnosti mají lidé i kolem role prezidentovy manželky. Někomu se líbí tradiční představa „opory po boku muže“, která se věnuje maximálně charitě. Jiní chtějí něco víc – jenže co?

Podívejte se na rubriku Šťastná křižovatka, která je součástí satirické show Šťastné pondělí a kde Václav Dolejší hledá odpovědi na aktuální a palčivé otázky dneška.

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den, tedy již dnes večer, si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata tohoto dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

V týdnu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramuSeznam Médiu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované