Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Víme, koho volit. Díky nejpřesnější volební kalkulačce

Jindřich Šídlo a jeho tým vyrobili tu nejlepší volební kalkulačku.Video: Šťastné pondělí, Seznam Zprávy

 

Reklama

Pořád nevíte, koho budete volit v prezidentských volbách? Máte štěstí. Díky naší ultimátní volební superkalkulačce se rozhodnete okamžitě.

Článek

Minulý týden jsme se ve Šťastném pondělí konečně všichni shodli na prezidentském kandidátovi, kterého budeme všichni volit. Bude to Denisa Rohanová. Moment, cože? Kdo? Jak jsme na ni vůbec přišli?

Jednoduše – vyšla nám ve volební kalkulačce. A protože se nám to nějak nezdálo, rozhodli jsme se, že si vyrobíme kalkulačku vlastní, která bude reflektovat jenom skutečně důležité otázky prezidentských voleb. Neobešlo se to bez problémů, ale nakonec jsme připraveni ji představit široké veřejnosti. Zkusit si ji můžete i vy tady.

Přečtěte si Šťastné slovo

Pravidelná satirická glosa Jindřicha Šídla o věcech, které hýbou politikou a společností a kterých jste si třeba nevšimli, nebo nechtěli všimnout.

A pokud vám v naší kalkulačce vyjde třeba Andrej Babiš, i když jste zapřisáhlým voličem ODS nebo TOP 09, nedivte se. Jak vám vysvětlí Jindřich Šídlo, možná je to pro vás mnohem bližší volba, než si myslíte.

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den, tedy již dnes večer, si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata tohoto dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

V týdnu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované