Hlavní obsah

Hradní odposlechy: Kdo skartoval, kdo opil mluvčího a kdo utekl

Dramatizace odposlechů v satirické show.Video: Jindřich Šídlo, Seznam Zprávy

 

Reklama

Skartovačky jedou naplno, a přece to nestačí. A do toho ještě někdo vynáší fízlům. Co teď? Další díl hořké komedie o hradním triumvirátu Nejedlý - Mynář - Jiří O. inspirované smutnou skutečností.

Článek

Čas od času se do médií dostanou uniklé policejní odposlechy, to už je celkem běžná (i když hrozná) praxe. My ale máme tu čest představit vám úplně novou dimenzi odposlechů: 120 procent autentické, pravdivé a ještě jednou pravdivé záznamy hradní kanceláře od tajných služeb.

Děkujeme, pane (tato část byla cenzurována, rozhodně popíráme, že by nám je poslal šéf BIS Michal Koudelka).

Díky těmto záznamům tak máte i vy jedinečnou možnost nahlédnout pod pokličku toho, co se děje na Hradě - jak se skartují dokumenty, jak… ne, to je vlastně všechno, nic víc se tam neděje. Ale hlavně zjistíte, díky komu nakonec policie získala tip, že by se měla ptát na zprávu BIS o Vrběticích. A budete se divit.

Reportáž je součástí pořadu Šťastné pondělí. Ten najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované