Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Co všechno se musí stát, aby Babiš kandidoval na prezidenta

I přes četné výzvy svých fanynek šéf hnutí ANO stále nechce říct, jestli se chce stát hlavou státu.Video: Václav Dolejší, Seznam Zprávy

 

Reklama

Prozradíme vám, jaké podmínky si stanovil Andrej Babiš, aby se obětoval a kandidoval na prezidenta.

Článek

Je to stejné jako v roce 2011, kdy se za žádnou cenu nechtěl stát předsedou hnutí ANO nebo v roce 2013 ministrem financí. Anebo jako v roce 2017, kdy se nakonec obětoval a stal se premiérem.

I dnes Andrej Babiš váhá, jestli má jít do prezidentské volby. Ačkoliv by se při pohledu na jeho každodenní cesty obytňákem po celé zemi zdálo, že už dělá kampaň. Ve skutečnosti ještě není rozhodnutý.

Nakonec volání svých fanynek, které slyší každý den, přece jen vyhoví. Stanovil si však několik podmínek, které se musí vyplnit, aby do toho šel. O jaké jde? Podívejte se na video, kde šéf hnutí ANO vše vysvětluje.

Reportáž ze satirické série Dolejší na křižovatce je součástí pořadu Šťastné pondělí. Ten najdete každé pondělí v 8:00 na webu SZ.cz. Ve 20:00 pak na Seznam Zprávách můžete sledovat premiérově celý díl i s dalšími rubrikami. Reportáž Václava Dolejšího, Studio Jablunkov a Devadesátky pak publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované