Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Lidé neumí říct, koho by si přáli za prezidenta

Dolejší na křižovatce: Prezidentská volba, která se má konat přesně za rok, slibuje nečekanou pestrost. Přesto lidé neumí říct, koho by si přáli.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Satirici ze Šťastného pondělí se rozhodli zapojit do prezidentských voleb.

Článek

Prezidentská volba, která se má konat přesně za rok, slibuje nečekanou pestrost. Mezi zájemci o funkci na Hradě vidíme muže i ženy, staré i mladé, straníky i nestraníky, zkušené i nezkušené, suchary i komiky, nebo miliardáře i odboráře.

Na první pohled by se zdálo, že každý si musí vybrat. Jenže exkluzivní průzkum satirického pořadu Šťastného pondělí zjistil, že lidé pořád ideálního kandidáta mezi dosavadními adepty nevidí. Ke každému mají nějaké výhrady.

Nakonec tak jediné, na čem se dokázali shodnout, bylo jméno slovenské prezidentky Zuzany Čaputové.

Šťastné pondělí nechce rezignovat jako ostatní a pokusilo se najít ideál podle slovenského vzoru: Charismatická žena v nejlepších letech, musí mít blonďaté vlasy a umět vystupovat v televizi.

Podívejte se ve videu na výsledek našeho pátrání.

Reportáž ze satirické série Dolejší na křižovatce je součástí pořadu Šťastné pondělí. Ten najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované