Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Babiš má šanci na osvobození. Díky africkému beranovi

Konstantin Sulimenko opět nabízí zprávy, které by vám rozhodně neměly uniknout.Video: Konstantin Sulimenko, Seznam Zprávy

 

Reklama

I tento týden se hlásí detašované pracoviště Šťastného pondělí pro malé a střední vtipy, aby vám řeklo, co se děje za hranicemi Prahy. A taky v Praze.

Článek

V Jižním Súdánu byl odsouzen beran na tři roky odnětí svobody za vraždu ženy. Nás ve Studiu Jablunkov tato zpráva zaujala především díky tomu, že se otevřel nečekaný precedent pro Andreje Babiše. Ten už teď má se svými právníky plán, jak výrok jihosúdánského soudu využít v kauze Čapí hnízdo.

Tento utajovaný plán ale není to jediné, co vám ve Studiu Jablunkov exkluzivně prozradíme.

Dozvíte se třeba, kdo a proč bude vařit demokracii s Petrem Fialou nebo kdo může za to, že se na brazilském letišti místo informací o letech promítaly filmy pro dospělé.

A nechybí ani Výběr z hrozných, tentokrát o exaktně empirickém slovním slalomu novopečeného kandidáta na prezidenta Tomáše Zimy.

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, který najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky včetně právě Jablunkova publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované