Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Janeček končí s antivaxery. Zaměřil se na nový typ voličů

Zbytečné zprávy v souvislostech. Konstantin Sulimenko se opět hlásí ze Studia Jablunkov.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

I v novém roce vyrazilo Šťastné pondělí za hranice Prahy. Pravidelný výběr satirických konzumních zpráv z domova i ze světa pohledem Konstantina Sulimenka.

Článek

Karel Janeček oznámil kandidaturu na prezidenta. A pár dnů nato oznámila Světová zdravotnická organizace, že konec pandemie v Evropě je „pravděpodobný“. NÁHODA? My ve Studiu Jablunkov věříme, že se Karel Janeček nedá a i přes tuto hrozivou kampaň dokáže mobilizovat i jiné typy voličů než antivaxery. Třeba takové, které dokázal mobilizovat už dřív.

Kandidaturu pro volby 2023 už dřív oznámil představitel iniciativy Chcípl PES Jakub Olbert a nyní pro ni sbírá podpisy občanů. Tedy jak se to vezme. Zatím sbírá podpisy pro kandidaturu na prezidenta v roce 2022. A tady přicházejí v úvahu dvě možnosti – buď ví Chcípl PES víc než my ostatní, nebo k přistupují k letopočtům stejně freestylově jako k pandemickým číslům.

Ale nejen o prezidentských kandidaturách bude tento díl Studia Jablunkov. Podíváme se na nejkrásnější tvář 21. století, která se díky vědě stala ještě atraktivnější. Jihlava nám nabídne příběh muže zničeného českými operátory. A aktuální zvířátko na konec věnujeme českému MMA.

Všechny tyto zprávy naleznete v úvodním videu.

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky včetně právě Jablunkova publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované