Hlavní obsah

Porady vestoje, fitness centrum zdarma i univerzita. Nahlédli jsme do firmy, kde se vyrábí práškové jídlo Mana

Porady vestoje, fitness centrum zdarma i univerzita. Podívejte se do firmy, kde se vyrábí práškové jídlo Mana.Video: Anita Baselová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Společnost Heaven Labs vyrábějící práškové jídlo Mana je v mnoha ohledech průkopníkem. Navštívili jsme tedy výrobnu i sídlo firmy a mimo jiné zjišťovali, zda zaměstnanci mají nějakým způsobem omezené stravování jen na to práškové.

Článek

Firma v minulém roce investovala do nové výrobní linky, díky níž ušetřila 50 procent plastu a o 20 procent kartonu. Nový stroj totiž dokáže olejové složky integrovat do těch sypkých a zvládne také mnohem větší objem výroby. Také z toho důvodu se společnost připravuje na vstup na americký trh. Unikátní přístroj si firma patentovala.

Aktuální je také stěhování do nové výrobní haly, kde bude vše fungovat na udržitelné zdroje. Minimální ekologický dopad je totiž další důležitou hodnotou firmy a v budoucnu by dokonce chtěla docílit záporné ekologické stopy.

Pro vedení a řízení zaměstnanců firma využívá moderní metody, k dispozici dává zaměstnancům fitness centrum, vzdělávací kurzy a samozřejmě Manu. Zjišťovali jsme tedy, jestli je Mana to jediné, co mohou zaměstnanci ve firmě jíst, nebo jestli si u počítače mohou dát třeba i svíčkovou.

Reklama

Související témata:

Doporučované