Hlavní obsah

Porsche Inter Auto kvůli covidu zavře na týden pobočky

Ilustrační snímek.

Reklama

Prodejce vozů koncernu VW, Porsche Inter Auto CZ, na celý příští týden v rámci prevence před koronavirem kompletně uzavře všechny své pobočky a zaměstnance nechá povinně doma.

Článek

Zavře i pražskou centrálu a zároveň maximálně omezí kontakty mezi personálem a veřejností. Uvedla to v tiskové zprávě.

Kvůli vládním opatřením v současnosti nemohou do autosalonů chodit zákazníci, zaměstnanci v nich ale nadále pracují, stejně jako v servisech.

„Celá republika prochází velmi těžkým a bohužel zatím nekončícím obdobím, které nemá obdoby. Protože si plně uvědomujeme závažnost pandemické situace, rozhodli jsme se lockdown podpořit přímo ve vlastních řadách. Věřím, že když téměř tisícovce našich zaměstnanců dáme povinné týdenní volno, pomůžeme nejen naší společnosti, ale přispějeme velkou měrou ke zlepšení epidemické situace v Česku,“ uvedl jednatel Porsche Inter Auto Michael Antosch.

Firma zároveň uvedla, že mezi jejími zaměstnanci registrovala jisté procento nakažených. I kvůli ochraně zdraví zákazníků vybavila všechny showroomy termokamerami, které již při vstupu do prostor salonu dokážou zachytit člověka se zvýšenou teplotu.

Porsche Inter Auto CZ je importérem značky Porsche, výhradním zastoupením Bentley a Lamborghini a největším prodejcem vozů Volkswagen, Audi, Seat a Škoda v ČR. V současnosti má 11 poboček. Disponuje největším skladem nových vozů a náhradních dílů. Ročně se v Porsche Inter Auto CZ prodá 22.000 kusů nových a ojetých automobilů.

Reklama

Doporučované