Hlavní obsah

Poslanci ČSSD popisují sedmileté peklo, kterým si prošli, a varují ostatní

Reportáž ze satirického pořadu Šťastné pondělí: Poslanci ČSSD popisují, jak se jim vládne s hnutím ANO.Video: Václav Dolejší, Seznam Zprávy

 

Reklama

Po letech propadu voličské přízně si sociální demokraté konečně našli téma, jímž v tvrdé konkurenci mohou zaujmout. Po sedmi letech strávených ve dvou vládách s Babišem se rozhodli, že budou varovat před další vládou hnutí ANO.

Článek

Straničtí lídři – šéf Jan Hamáček a místopředseda strany Tomáš Petříček – považují za největší hrozbu po letošních volbách, kdyby vládu sestavovalo hnutí ANO Andreje Babiše společně s ODS.

Možná se zdá, že Antibabiš jsou dnes všichni a že ČSSD se tlačí někam, kde už poptávku voličů uspokojuje celá řada opozičních stran. Na druhou stranu jedině sociální demokraté mohou před Babišem varovat upřímně: nikdo jiný nepoznal pravou tvář premiéra tak zblízka jako oni.

Štáb satirického pořadu Šťastné pondělí proto vyrazil na Malou Stranu, aby poskytl sociálním demokratům prostor svěřit se a popsat šílené příběhy z pekla, kterým si už sedm let procházejí.

Více v úvodním videu z produkce Šťastného pondělí; další reportáže najdete zde.

Celý díl pořadu Šťastné pondělí vysílá Televize Seznam každé pondělí ve 20:00. A můžete nás sledovat také na Facebooku nebo Twitteru.

Reklama

Doporučované