Hlavní obsah

Posledního syna mám za odměnu, ale svatba nebude, říká herec Miroslav Etzler

Miroslav Etzler nám ukázal kouzlo amerických vozidel a promluvil o rodině a kariéře.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Bude to už rok, co se Miroslavu Etzlerovi narodil syn Samuel. Od té doby můžeme oblíbeného herce potkat nejen ve společnosti jeho partnerky, stále usměvavé Heleny, ale právě i malého synka, který se zamilovaným párem nikde nechybí.

Článek

„Nevím, čím jsem si zasloužil takového anděla, jako je Samuel. On prostě přišel jako odměna, ale fakt nevím za co. On nepláče, v noci spí, ulehne v osm do postýlky a probudí se až ráno. Jinak je ale hodně energické dítě,“ popsal herec svého syna.

A právě energii mají Mirek s Helenou na rozdávání. V čem jsou ale úplně jiní, to je otázka jakéhokoliv plánování. „Já nejsem člověk, který plánuje, a to je pro mou partnerku docela složité. Takže pokud pojedeme někam na dovolenou, tak se rozhoduji ten den ráno. Řeknu: Rychle zabal, jedeme třeba na Šumavu.“

Miroslav Etzler patří bezesporu k naší herecké špičce. V současnosti ho můžeme nejčastěji vidět na prknech pražského Divadla Palace. Čeká ho natáčení dvou filmů a stále hraje v muzikálu Kvítek mandragory inspirovaný hity Heleny Vondráčkové. Účinkování v tomto muzikálu Miroslava nesmírně baví.

„Naše ústřední trojice jsou všichni činoherci, takže jsme taková komická vložka. Já když se s kolegy objevím na jevišti, tak diváci neaplaudují jako Radce Fišarové nebo Yvettě Blanarovičové, spíš se smějí, a proto to funguje,“ přiblížil Miroslav jeho hraní po boku Jaromíra Noska a Aleše Hámy.

Mimo rodiny a herectví Miroslav Etzler má další velkou lásku. Je vášnivým obdivovatelem automobilů, a to především těch amerických. Za volantem se herec dostal do jedné bizarní situace s policisty. O co se jednalo? To se dozvíte v následujícím rozhovoru, při kterém nás herec pozval na výstavu amerických aut a motorek. Celá reportáž je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované