Hlavní obsah

Potkani v pražském metru, zjevení Ježíše a Tomáš Řepka hledá práci

Den očima Karolíny Bulisové.Video: Karolína Bulisová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Středa 6. března očima redaktorky Karolíny Bulisové.

Článek

Chystáte se pálit hromady listí nebo dříví? Tak dejte pozor na ježky! To bohužel není vtip. Stále více ježků a dalších menších zvířat se přes zimu ukrývá právě v hromadách listí. Tak příště, než budete listí pálit, dávejte pozor! Záchranné stanice se plní popálenými ježky a ti se s následky plamenů vyrovnávají těžce.

Obyvatelům italského města Agropoli se naskytl unikátní pohled. Na město shlížel Ježíš. Nebyl ale tedy z masa a kostí, na horizontu se objevily sluneční paprsky poskládané tak, že vytvořily skoro dokonalou iluzi zjevení Ježíše Krista. Některé obyvatele města sluneční zjevení okouzlilo, jiným spíš než Syna božího připomínalo startující letadlo.

Má problém sehnat práci, a tak nemůže zaplatit alimenty. Přesně to řekl Tomáš Řepka u soudu. Lidem na sociálních sítích se bývalého fotbalisty zželelo a s hledáním zaměstnání mu chtějí pomoct. Sociální sítě se plní nabídkami práce a na Facebooku pak vznikla stránka Hledáme práci pro Tomáše Řepku. Tak snad bývalý kapitán pražské Sparty práci najde. Vydělávat totiž musí, jen za minulý rok dluží své exmanželce Vlaďce Erbové 175 tisíc korun.

Chybí vám v metru koše? O odpadky se teď postarají potkani. Hlodavci jsou dlouho problémem velkých měst. A v Praze teď začali jezdit metrem. Až vám příště v pražském metru něco spadne na zem, tak dávejte pozor, aby vám to neodnesl potkan nebo krysa.

Reklama

Související témata:

Doporučované