Hlavní obsah

Potřebujete pracovat i s dítětem? Zkuste coworkingové centrum – pronajmou vám kancelář a pohlídají miminko

Jsou centra, kde můžete pracovat v kanceláři jen pár kroků od miniškolky, kde se postarají o vaše miminko.Video: Zuzana Hodková

 

Reklama

Pravidelný pořad pro mámy od mámy. V něm deník desetiměsíčního miminka a tip pro maminky, které chtějí začít podnikat anebo pracovat při rodičovské dovolené, ale nemají hlídání ani vhodné prostory.

Článek

Na mateřské začíná podnikat stále více žen. Jenže pracovat pouze v době, kdy miminko v klidu doma spí, nejde. Pokud hledáte místo, kde si můžete pronajmout kancelář a o miminko (nebo i větší dítě) je postaráno, zatímco vy pracujete, zkuste coworkingové centrum. Jsou ve většině velkých měst.

„Není to jen pro maminky, které chtějí začít podnikat, ale naše centrum je určeno pro každou maminku, která chce mít své dítě vedle sebe a soustředit se na práci,” říká Hana Krejčí z Baby office – nejdéle fungujícího centra v Praze. Tady nabízí hlídání dětí už od půl roku. O ty nejmenší se stará chůva, ty starší jsou pak v miniškolce. Cena za hlídání i s pronájmem kanceláře je 125 korun na hodinu.

Máte další tip, kam s miminkem vyrazit? Dejte mi vědět na Instagramu @mamablog_eda.tob.

Reklama

Doporučované