Hlavní obsah

Pražský „pirátor“ Hřib má plán, jak se zbavit autovraků i bez mimozemšťanů

Ty nejžhavější zprávy z naší metropole v satirickém kabátu. Živě přímo z Karlova mostu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Vítejte u nového dílu našeho zpravodajství přímo z centra Prahy z Karlova mostu, kde jsme si postavili nové zpravodajské studio. Tedy vlastně petiční stánek.

Článek

Naše nové zpravodajské studio jsme postavili exkluzivně na Karlově mostě - pro vás jen to nejlepší.

Ale nyní už pojďme na ty nejdůležitější události uplynulých dní.

Štábu německé televize se dostalo v Praze speciálního přivítání - nejdříve je okradl taxikář, poté dostali nevýhodný kurz ve směnárně a nakonec jim na ulici podvodník podstrčil falešné peníze. Dokazuje to, že život v centru Prahy se vrací zpátky do normálu.

Podvodníci přivítali štáb německé televize se vší poctou.

MIMOŘÁDNĚ

Přerušujeme tuto relaci, abychom vás informovali o zvratu na Karlově mostě. Místní security služba totiž neschvaluje náš petiční stánek/televizní studio a nutí nás z mostu odejít. Asi právě proto ostatní televizní stanice využívají falešných pozadí namísto natáčení na opravdové lokaci.

I přes naše prosebné žádosti nám nebylo vyhověno a z Karlova mostu nás vykázala místní security služba. Ano, Karlův most má totiž svého „hlídače“, který dohlíží na to, že si na mostě bez jeho povolení nikdo nesedne. Což je asi dobře.

Když jsme nemohli natáčet na mostě, přesunuli jsme se pod most na dětské hřiště. Odtud pokračujeme v reportování zpráv - tematicky se to hodí, neb další novinka je oznámení otcovství zpěváka Bohuše Matuše (46) s jeho d̶c̶e̶-̶ přítelkyní (16).

Že v Praze chybějí parkovací místa? Možná kdyby je neblokovaly nepojízdné autovraky, bylo by pro najíždějící Středočechy snazší u nás zaparkovat. Pražský „pirátor“ Hřib proto přišel s geniálním plánem, jak se jich zbavit. Jeho plán si pusťte ve videu v úvodu článku.

Nenalákala vás zpráva o primátorově plánu pustit si video? Nebojte, i na to jsme mysleli, a proto jsme přidali do našich zpráv nový zábavný segment „Roztomilé zvířátko na konec“. To si skutečně nechcete nechat ujít, věřte mi.

Pokud vás nenaláká k přehrání videa tohle, tak už asi nic. Podoba s moderátorem je čistě náhodná.

V našich zprávách také jako v jediných uvidíte, na co se kouká premiér Andrej Babiš pod dekou nebo jestli Matěj Ruppert v nové kampani „V Praze jako doma“ náhodou neskočil trochu vedle.

Pokud vás naše zprávy baví, nezapomeňte nám to napsat na Facebook nebo Twitter.

Reklama

Doporučované