Hlavní obsah

Před třemi lety ho nikdo neznal, dnes je Jakub Poner nejvyhledávanějším návrhářem

Módní návrhář Jakub Poner hostem ve studiu Slavných.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Pozvání do pátečního studia Slavných přijal módní návrhář Jakub Poner. Oblékal některé hvězdy na Česko-Slovenský ples, který se konal uplynulý víkend - Nikol Švantnerovou, Natálii Kotkovou nebo Celeste Buckingham.

Článek

Jakub Poner pracuje ve dvojici společně se svojí sestrou Nikol. „Vycházíme spolu velice dobře, sestra je na marketing, já jsem tvůrčí, ale všechno spolu konzultujeme,” říká Jakub Poner.

Tři roky zpátky sourozence Ponerovy moc lidí neznalo, nyní jsou jedni z nejvyhledávanějších. „Po těch třech letech už si umím dupnout, nejsem takový ťuňťa, který udělal pro všechny všechno. Mám víc sebevědomí, ale jinak myslím, že jsem stejný.”

Ponerovi se umí pohybovat i na sociálních sítích. „Lidi to zajímá, zajímá je i naše soukromí, že zjistí, jak se co vyrábí a podobně.” Ponerovi vyrábí šaty, spodní prádlo, ale zabředli i do bytového designu. „Když jsme pro naši klientku dělali i dětský pokojíček, chceme dosáhnout do všech různých oborů, jednou jsme dělali i příborník,” vypráví Poner. 

„Zaměřujeme se i na oblečení na běžné nošení i kostýmy do práce, už jsme dělali i kabátky a dětské šaty. Vyšívání je u nás to nejznámější,” dodává. Co chystají sourozenci v nejbližší době a co pofrčí na jaře, se podívejte v úvodním videu.

Pořad Slavní sledujte každý všední den od 19.30 hodin v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované