Hlavní obsah

Představitel Borata Cohen se vrací s novou satirickou show, kde si bude utahovat z Ameriky

Sasha Baron Cohen se vrací s novou satirickou show Who is America.Video: Jolana Humpálová, Shutterstock.com, AP, Youtube.com

 

Reklama

Zatím není jasné, jaké si komik zvolil po filmech Borat či Diktátor alter ego.

Článek

Britský herec a komik Sasha Baron Cohen zveřejnil ukázky ze své nové show s názvem Who Is America, kterou bude vysílat kabelová televizní stanice Showtime. Tentokrát se Cohen v přestrojení zaměřil na amerického prezidenta Donalda Trumpa a politickou scénu USA.

Jaké alter ego si tentokrát Cohen zvolil, zatím není jasné. V minulosti se vydával například za kazašského reportéra Borata, diktátora Aladdina nebo rakouského módního návrháře Brüna. Do povědomí se dostal díky postavě Aliho G ze seriálu The 11 O'Clock Show a navazující Da Ali G Show. Na premiéru svého nového filmu Grimsby přišel v triku s nápisem Vote Trump a v ikonické červené kšiltovce Make America Great Again, která se stala jedním ze symbolů prezidentské kampaně současné hlavy USA.

Cohen natáčel prostředí americké politiky zhruba rok. Na sociálních sítích v posledních dnech zveřejnil dvě videa. V jednom jeho postavě podepisuje bývalý viceprezident Dick Cheney kanystr na vodu. Ve videu nádobu Cohen označuje jako „waterboarding kit”. Cheney, který působil ve vládě bývalého prezidenta USA George Bushe, je totiž známým zastáncem waterboardingu jako vyslýchací metody.

Druhé video zobrazuje vzkaz Donalda Trumpa, ve kterém o britském herci mluví velmi nevybíravě. „Tenhle herec třetí cenové Sasha Baron Cohen... Kéž bych tě mohl praštit do obličeje tolikrát, že bys skončil v nemocnici,” říká Trump.

Reklama

Související témata:

Doporučované