Hlavní obsah

Premiéra: Monkey Business si v novém klipu podali Hitlera, hraje v něm i rabínův syn

Monkey Business a nový videoklip Worst Lover Ever.Video: Monkey Business

 

Reklama

Monkey Business rádi provokují a posouvají hranice. V novince Worst Lover Ever z poslední desky Bad Time For Gentlemen se jim to povedlo znovu. Prostý text o špatném milenci přetvořili do sci-fi o Hitlerovi, jehož Eva Braunová se spustí se Židem.

Článek

„Já osobně to beru jako naše vyrovnání se s jedním z největších lumpů všech dob,“ komentuje novinku zpěvák Monkey Business Matěj Ruppert, který zrůdného Hitlera představuje jako absolutního „podpantofláka“. V roli Evy Braunové se představuje Aňa Geislerová, jejího židovského milence pak hraje přímo syn známého pražského rabína Karla Sidona Daniel.

Klip Monkey Business vypustili do světa 27. srpna. V on-line premiéře si jej můžete pustit i na Seznamu.

Pod hudbou k novému singlu Worst Lover Ever je podepsaný Roman Holý, ten se podílel i na textu, společně s Pavlem Mrázkem, Matějem Ruppertem a Terezou Černochovou.

Na loni v říjnu vydanou desku Bad Time For Gentlemen naváže kapela Monkey Business stejnojmenným klubovým turné po českých a slovenských městech na podzim.

„Těžko je se vyhnout klišé, když tiskovku člověk píše. Jak vtipně pozvat na koncerty? Je práce skoro pro experty. Vzít to zkrátka-nuda stranou, neotrávit řečí planou. Nuže k věci, moji milí. Dozvíte se v malé chvíli, že po klubech jedem šňůru, kde uzříte divů fůru. Hrát začneme v únoru a navštívíme mnohé kraje. My dřeli až do úmoru, zvlášť noty, rytmus, dury, maje. Zahrajem jak starý kousky pro slečny i jejich klouzky. Zahrajem i z nový desky se srdcem a hlavně hezky. Na své si přijdeš, věc je jistá, ať Turek jsi, či jehovista,“ zve na pokračující turné baskytarista kapely Monkey Business Pavel Mrázek.

Reklama

Doporučované