Hlavní obsah

Premiéra pořadu Záhady: Josef Klíma poprvé na Seznamu

Záhady Josefa Klímy: Zkušený reportér, jeho tým a nové stopy v „živých“ i odložených případech.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Muž obviněný z útoku na tenistku Petru Kvitovou už v minulosti surově útočil. Chlebíčková aféra v době protektorátu. Nebo „selfie day“ režiséra Jiřího Vejdělka. To je stručný výčet nového pořadu, který pro Seznam chystá Josef Klíma a jeho tým.

Článek

Doyen české žurnalistiky se v novém pořadu v Televizi Seznam vrací k neobjasněným kauzám, které svého času dominovaly novinovým titulkům.

Ve vůbec prvním dílu Záhad Josefa Klímy se věnuje útoku na tenistku Petru Kvitovou. Třiatřicetiletý Radim Žondra z Prostějovska byl před časem policií obviněn z jejího přepadení, teď čeká na vznesení obžaloby ve vazbě. Už v minulosti ale nebyl žádné neviňátko. Byl součástí organizovaného gangu, který přepadával staré a bezbranné seniory a to leckdy jen kvůli pár tisícům korun. Co všechno o něm víme?

V pořadu se vrátíme zpátky v čase do období protektorátu a do detailu zmapujeme poslední odbojářský čin předsedy vlády Aloise Eliáše. Znáte Chlebíčkovou aféru?

Nechybí ani další rubriky – třeba glosa filozofa Daniela Kroupy či „selfie day“ režiséra Jiřího Vejdělka.

Záhady Josefa Klímy chystá tým novinářů, kteří hledají nové stopy v „živých“ i odložených případech. Prostřednictvím reportáží budou upozorňovat na nejrůznější společenské nešvary, podvody a neetická jednání, pohnuté lidské osudy a dosud neznámé okolnosti historických událostí a případů.

V premiéře je můžete sledovat na Televizi Seznam každou neděli od 20:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované