Hlavní obsah

Prezidentské ambice nemám, na to nesázejte, radši kupte dárek manželce, říká Václav Klaus mladší

Václav Klaus mladší o svých politických ambicích.Video: Martina Spěváčková, Seznam Zprávy

 

Reklama

„Trikolóra není odrazovým můstkem pro moji prezidentskou kandidaturu, zaprvé bych se musel potřetí oženit, což moc nechci, a zadruhé to vůbec není v mojí hlavě,” řekl ve Výzvě Václav Klaus mladší, zakladatel hnutí Trikolóra.

Článek

To nedávno představilo svůj program, který se nese v duchu hesla „Vraťme lidem jejich zemi“. „Psali jsme ho tak, aby mu rozuměla i paní poštmistrová. Nepsali jsme ho pro vědce ani pro lobbisty, ale pro lidi,“ uvedl Klaus mladší.

Klaus se netají tím, že má premiérské ambice. Podle posledního průzkumu společnosti Kantar pro Českou televizi by ale hnutí ve volbách získalo 3,5 % hlasů.

Klaus si přitom dal nedávno na svůj twitterový účet fotku s nafukovacím člunem s komentářem - „Myslím, že příští prezidentské volby – jsou ložený. :-)Tenhle letní politickej marketing umí jen málokdo.” Že by tím testoval podporu ve společnosti pro své případné hradní tažení, odmítá.

„To jsem asi měl dvě pivka, někde jsme byli u vody, měl jsem zrovna takový komický člun, jezdili jsme s přítelkyní někde po Slapech,” dodal Václav Klaus mladší ve Výzvě.

Všem, kdo by chtěli případně vsadit na jeho prezidentské angažmá, vzkazuje, že mají raději za tyto peníze koupit dárek manželce.

Na jaké voliče Trikolóra myslí? Proč má Klaus pocit, že přicházíme o svobody? A jak chce ohlídat indoktrinaci ve školách, před kterou jeho hnutí tak varuje? Podívejte se na celou Výzvu s Václavem Klausem mladším.

Reklama

Doporučované