Hlavní obsah

Při srážce kamionu a dodávky na Pardubicku zemřeli čtyři lidé

Foto: Twiiter / PolicieCZ

Ilustrační foto.

Reklama

aktualizováno •

Čtyři lidé zemřeli při autonehodě, která se stala dnes odpoledne u Horních Ředic na Pardubicku. Na frekventované silnici I/35 se srazily kamion a dodávka.

Článek

Na frekventované silnici I/35 se srazily kamion a dodávka. Řekl to mluvčí krajských zdravotnických záchranářů Aleš Malý. Další dva účastníci nehody jsou těžce zraněni. Letos je to zřejmě nehoda s nejvyšším počtem obětí.

Podle údajů z policejních statistik se v letošním roce doposud stalo pět nehod se třemi mrtvými. Poslední taková nehoda se zatím datovala 23. zářím, když při hromadné nehodě dvou kamionů a čtyř osobních aut na dálnici D1 u Brna zemřeli tři lidé, z toho jedno dítě.

„Přes veškerou snahu se u dnešní nehody u čtyř lidí nepodařilo obnovit základní životní funkce. Dva pacienti jeli ve vážném stavu do Fakultní nemocnice v Hradci Králové,“ řekl mluvčí Malý.

Hasiči museli lidi z havarovaných vozů vyprostit. Podle operačního důstojníka krajské policie je silnice zcela uzavřená, místo nehody řidiči objíždějí přes Holice a Chvojenec.

„Zasahujeme u těžké nehody kamionu a dodávky u Chvojence - silnice I/35. Provoz zde bude omezen,“ potvrdili pardubičtí hasiči na Twitteru.

Reklama

Doporučované