Hlavní obsah

Při střelbě v Kanadě zemřeli nejméně čtyři lidé, policie jednoho pachatele zadržela

Foto: Twitter.com/Nick Moore

Na místě zasahují záchranáři a policisté (zdroj: Twitter.com / Nick Moore).

Reklama

Policie ve městě Fredericton zatím varovala obyvatele, aby se místu útoku vyhnuli a neopouštěli své domovy. Jednoho pachatele prý už zadržela, ten utrpěl při přestřelce vážná zranění. Bezprostřední ohrožení podle twitteru policie pominulo.

Článek

Kanadské úřady oznámily, že při střelbě ve městě Fredericton v provincii Nový Brunšvik zahynuli nejméně čtyři lidé, dva z toho byli policisté. Policie obyvatele varovala, aby se místu události vyhnuli a zamkli se ve svých domovech. Ke střelbě mělo podle několika svědků dojít v 7 hodin ráno místního času.

Policie informovala o tom, že další ohrožení obyvatel v tuto chvíli již nehrozí. Dříve na svém Twitteru požádala uživatele, aby nesdíleli informace o poloze policejních jednotek rychlého nasazení. Momentálně zajistili policisté místo činu a zahájili vyšetřování.

Redaktor televize CTV Atlantic zveřejnil na Twitteru záběry z místa střelby, kde jsou vidět auta záchranných složek stojící v ulici před jedním z domů. Podle něj také policisté několik lidí evakuovali z jejich domovů v okolí Brookside Drive, kde k incidentu došlo.

Reklama

Související témata:

Doporučované

Hlavní zprávy