Hlavní obsah

Babiš začal návštěvu Brna. Prohlídl si nádraží, které se má po sto letech hádek odstěhovat

Andrej Babiš začíná svou středeční návštěvu Brna na dnes již slavném místě, brněnském nádraží, o jehož přesunu se jedná už celé století.Video: Tomáš Svoboda

 

Reklama

Na místě, o které se vedou vášnivé spory desítky let, začíná ve středu ráno svou dvoudenní návštěvu Jihomoravského kraje premiér v demisi Andrej Babiš. Co si myslí o chystaném přesunu druhého nejdůležitějšího železničního uzlu České republiky? Podporuje přestěhování k řece Svratce? Babišovu návštěvu Brna sledujte v přímém přenosu na Seznam.cz a v Televizi Seznam.

Článek

Babišova exkurze jižní Moravy začíná na brněnském nádraží. Pak jej čeká jednání vlády s Radou Jihomoravského kraje. Krátce po jedenácté návštíví Základní školu Štolcova Brno, odkud se přesune na brněnskou konzervatoř. Hodinu po poledni se vydá na místo výstavby domu seniorů v Miroslavi a o dvě hodiny později návštíví chráněné bydlení v Mikulově. A v půl čtvrté vyrazí na prohlídku výstavby dálnice D52 do Rakouska.

Reportéři Seznamu sledují celý den jeho návštěvu a její nejzajímavější okamžiky živě přenášejí na portál Seznam Zprávy a do Televize Seznam.

Reklama

Doporučované