Hlavní obsah

Peníze na sportovní areály prostě musíme sehnat, rekapituluje Babiš návštěvu Brna

Babišova závěrečná tisková konference v Brně.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Na tiskové konferenci hovoří Andrej Babiš o tom, které z brněnských projektů hodlá finančně podpořit. Na jihu Moravy strávil premiér v demisi dva dny. Sledujte přímý přenos závěrečné tiskovky.

Článek

Po triumfu brněnské Komety v hokejové extralize se ve čtvrtek Andrej Babiš zabývá především sportem. Navštívil už třeba stavbu atletické haly Campus a nyní se přesunul na místo výstavby sportovního areálu u Pavilonu Anthropos. A čeká jej ještě prohlídka multifunkční haly Brno.

Také ve čtvrtek reportéři Seznamu přinášejí nejzajímavější části Babišovy návštěvy v přímém přenosu na webu Seznam Zprávy a v Televizi Seznam.

Již ve středu Babišova exkurze jižní Moravou začala na brněnském nádraží. Pak jej čekalo jednání vlády s Radou Jihomoravského kraje. Navštívil i Základní školu Štolcova Brno, odkud se přesunul na brněnskou konzervatoř. Hodinu po poledni se vydal na místo výstavby domu seniorů v Miroslavi a o dvě hodiny později návštívil chráněné bydlení v Mikulově. A v půl čtvrté vyrazil na prohlídku výstavby dálnice D52 do Rakouska.

Starostové se podle Babiše s dotazy nejvíce obraceli na ministryni pro místní rozvoj Kláru Dostálovou - řešily se dotace či místní komunikace.

Na otázku novinářů na závěrečné tiskové konferenci, kolik zatím výjezdy vlády v demisi do krajů stály, Babiš neodpověděl.

Reklama

Doporučované