Hlavní obsah

Přišli Patrasová, Sobota, Paroubek a mnoho dalších. Osmdesátiny Jiřího Krampola se slavily ve velkém

Jiří Krampol slavil 80. narozeniny ve velkém stylu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Jedním z dárků pro Jiřího Krampola byla i velkolepá oslava v pražském Rudolfinu. Tam se sešlo mnoho známých i neznámých tváří, které chtěly herci a dabérovi popřát ke krásným osmdesátým narozeninám.

Článek

Víno teklo proudem, dortů bylo hned několik a prostory, kde se oslava konala, praskaly ve švech. A přesně tak si to herec Jiří Krampol přál: „Já narozeniny moc neslavím, tohle je vrchol,“ prozradil na úvod. A protože byla oslava dělaná s předstihem před skutečným datem hercova narození, dozvěděli jsme se úsměvnou informaci. V den této oficiální sešlosti měla narozeniny jeho manželka Hanka. Proto byly důvody k bujaré oslavě hned dva.

Ačkoliv byl Jiří obdarován mnoha cennými dary, přál si pro sebe i manželku jediné - zdraví. A to stejné mu přáli i hosté, kterých jsme se zeptali. Chcete vědět, jaké dary Jiří Krampol obdržel a které známé tváře se oslavy účastnily?

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam. Jak ji naladit? Poradí praktický návod.

Reklama

Související témata:

Doporučované