Hlavní obsah

Proč je Apple nejhodnotnější firma současnosti? Ptejte se společně s Kovym odborníka Petra Máry

Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Patří mezi největší odborníky na značku Apple v Evropě. Petr Mára je certifikovaný trenér, který úzce spolupracuje se společností Apple na školeních a zároveň přednáší na jejich konferencích. V čem je Apple nejlepší? Ptejte se společně s Kovym a sledujte pořad V centru.

Článek

Jedni Apple milují a považují jeho výrobky za nejlepší technologické vychytávky, které jsou uživatelsky příjemné a mají funkce, které jsou před ostatními napřed. Pro druhé je Apple firma s průměrnými výrobky a skvělým marketingem, který v lidech vybudoval potřebu mít každý výrobek. Někdy mají pro takové lidi kritici označení ovce.

Petr Mára je odborník na značku Apple, s kterou i spolupracuje na některých projektech. Je lektorem a na YouTube natáčí videa, kde hodnotí technologie a recenzuje výrobky s nakousnutým jablkem. Na svém webu píše, že jeho nadšení pro technologie Apple nepolevuje. Naopak je jimi natolik fascinován, že zkušenosti předává dál, aby lidem usnadnil práci i osobní život.

Podnikům pomáhá při integraci nových technologií do stávajícího firemního prostředí a při vyškolování zaměstnanců, jak s technologiemi pracovat a být tak efektivnější.

V řadě rozhovorů navíc přiznává, že Steve Jobs pro něj byl jako rocková hvězda. Měl možnost se účastnit několika eventů, kde Jobs vystupoval.

Moderátorem dnešního dílu je jeden z nejúspěšnějších českých youtuberů Karel „Kovy“ Kovář. Na sociálních sítích ho sledují stovky tisíc fanoušků a diváků. Patří mezi nejvlivnější mladé lidi v České republice.

V čem se skrývá tajemství značky Apple? Jak firmu změnila smrt Steva Jobse? Pohltí nás moderní technologie? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu a ptejte se na sociálních sítích s #Vcentru.

Pořad V centru sledujte každou středu od 20:00 na Televizi Seznam, našem webu a

Nemáte naladěnou Televizi Seznam? Poradí náš návod.

Reklama

Související témata:

Doporučované