Hlavní obsah

Proč si upéct chleba doma, nenechte se obrat v restauraci a vysokorychlostní vlaky v ČR

Ranní vysílání Televize Seznam s datem 1. října 2019.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Programové tipy rána na Seznamu.

Článek

7:00 – Zprávy

7:05 – Když ochutnáte čerstvě upečený domácí kváskový chléb, už se vám nebude chtít vrátit k nakupování rozmrazovaného pečiva v supermarketu. Podle čeho si v obchodech vybrat kvalitní chleba, to už nám přišla říct Barbora Hernychová, expertka na biopotraviny.

7:15 – Předpověď počasí na týden

7:16 – Co píší weby Seznamu

7:19 – Ve dvou restauracích cizincům naúčtovali částky vyšší než česky hovořícím zákazníkům. Ale i my sami jsme někdy diskriminováni ve své vlastní zemi. Například, když do restaurace majitel nepustí matku s dítětem. Může to vůbec udělat? Ve studiu mluvčí České obchodní inspekce, Jiří Fröhlich.

7:44 – Infoservis: Spotřeba chleba v ČR

8:00 – Zprávy

8:05 – Prahu čeká další významné rozšiřování rezidentního parkování. Nové modré zóny i ty smíšené vzniknou od listopadu na Praze 5 a 6 nebo od prosince v oblasti Braníku ve čtvrté městské části. Víc informací s náměstkem primátora Adamem Scheinherrem.

8:20 – Rychlovlaky v ČR. Mohou se na našich tratích prohánět vlaky třísetkilometrovou rychlostí? A jak daleko jsou projekty na výstavbu vysokorychlostních tratí?

8:40 – Clean Bandit – anglická elektronická hudební skupina poprvé koncertovala v Praze. Rozhovor s nimi natočil kolega Ondřej Kočí!

8:51 – Reportáž z unikátního závodu veteránů s názvem Zbraslav–Jíloviště. Letos se jel už 111. ročník.

Reklama

Doporučované