Hlavní obsah

Je krásné být ženou Tomáše Kluse, říká jeho žena Tamara

Video: Nikola Čechová

 

Reklama

„Jsem zastáncem toho, aby ženy uvěřily intuici a uvědomily si, že nejlepší mámou jsou ony. Je skvělé poslechnout si rady ostatních, ale když se rozhoduji, tak se rozhoduji podle toho, co cítím já,“ popisuje výchovu svých dětí Tamara Klusová, která je ve třiceti letech už trojnásobnou matkou. Do dalšího dílu pořadu V centru si ji pozvala moderátorka Nikola Čechová.

Článek

Lidé si mohou Tamaru Klusovou pamatovat z pěvecké talentové soutěže, z níž ale poměrně brzy vypadla, a tak – jak sama říká – dostala nálepku ambiciózní holky, jež se chce přiživit na slávě zpěváka Tomáše Kluse, se kterým se v té době seznámila a záhy zasnoubila.

Nyní spolu žijí již sedm let a vychovávají tři děti.

Své soukromí přitom hojně sdílí na sociálních sítích, a to zejména proto, že se v poslední době dostali do hledáčku bulvárních novinářů. „Často na nás čekal bulvár, aby nás vyfotil třeba jen při venčení psů, tak jsme se rozhodli, že svůj svět otevřeme, a pro bulvár to přestalo být zajímavé,“ vysvětlil před nedávnem Tomáš Klus.

Klusová přiznává, že kdyby jí někdo před pár lety řekl, že ve třiceti bude mít tři děti, považovala by to za sci-fi. Dnes je ale všechno jinak. A vedle mateřských povinností se stíhá věnovat i vlastním aktivitám. Se svým mužem nazpívala píseň, píše blog, ve kterém se věnuje ženským tématům, jako je například kojení na veřejnosti, a připravuje knihu.

Proč podle ní dnes ženy odkládají mateřství až na dobu po třicítce? Jak připravit starší dítě na nového sourozence? A jaké je to vůbec být manželkou známého zpěváka? Ptejte se i vy prostřednictvím našeho Facebooku nebo Twitteru.

Pořad V centru sledujte každou středu od 20:00 na Televizi Seznam a na Facebooku. Jak televizi naladit, poradí praktický návod.

Reklama

Doporučované