Hlavní obsah

Vánoční Praha: I v centru najdete normální kavárny a restaurace

Ve videu vám neukážeme, který z mnoha trdelníkových stánků je nejlepší, ale kam si zajít v okolí Staroměstského náměstí na hezkou večeři nebo kávu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Pokud se chystáte do Prahy na vánoční trhy a rádi byste nové tipy na místa, kam se v okolí Staroměstského náměstí zašít na dobrou kávu, klikli jste na správný odkaz. V našem videu pokračujeme v sérii pražských procházek. Ukážeme vám, kam si můžete skočit na dobré pivo nebo večeři.

Článek

Mýtus, že pivo na Staromáku musí stát 150 korun, vám dneska rozhodně vyvrátíme, do žádné z takových hospod vás brát nebudeme. Místo toho raději ukážeme tradiční pivnici schovanou za pražským magistrátem. Různými pasážemi vás potom protáhneme do útulné kavárny, jakou znáte z vašeho města. Abyste se neztratili, připravili jsme pro vás mapu, která vám s orientací v centru pomůže.

Procházka vánoční Prahou.

Mimochodem trhy na Staroměstském náměstí nejsou zdaleka jediné, na které se můžete vydat. V Praze jich je několik, na náměstí Míru si je můžete vychutnat s impozantním pohledem na kostel sv. Ludmily. Vyplatí se ale vyjet i do dalších měst, my rádi vzpomínáme na vánoční trhy v Brně, které nás dostaly svojí úžasnou lokální atmosférou. Kompletní seznam všech vánočních trhů u nás připravil tým Mapy.cz, najdete ho tady.

Foto: Seznam Zprávy

Kompletní seznam vánočních trhů od kolegů z Mapy.cz.

Reklama

Doporučované