Hlavní obsah

Profesionální družička radí Meghan Markleové: proslov ne delší než 10 minut a svatební šaty se stojáčkem

Profesionální družička radí Meghan Markleové ohledně svatebních trendů. Video: AP

 

Reklama

Profesionální družičku si může najmout jakákoli nevěsta. Pomůže jí s přípravami svatby - od šatů po vhodnou lokalitu. Profesionálku si také lidé mohou zaplatit, aby jim při obřadu sehrála roli pravé družičky. Jejím skutečným úkolem ale je dávat pozor na hladký průběh svatby.

Článek

Tak jako každá nadšená nevěsta, i Britka Tiffany Wrightová tráví dlouhé hodiny zkoušením těch pravých šatů pro svatební den. Ale v tomto případě je Tiffany již dávno vdaná a tohle je jen jedna z částí její práce takzvané „družičky v utajení”. Pravá nevěsta je její klientkou. Spoléhá se na Tiffany v mnoha věcech a také v tom, že pro ni vybere šaty, které padnou, nebo že vybere nejlepší lokalitu pro obřad.

Wrightowá si založila v Londýně vlastní společnost a pomáhá nevěstám po celém světě. Na své webové stránce také zveřejňuje videa a různé tipy pro nevěsty. V jednom z příspěvků se snaží poradit té aktuálně nejznámější - hollywoodské herečce Meghan Markleové, která je snoubenkou britského prince Harryho.

Meghan Markleová má na svatbě, která se uskuteční 19. května, pronést řeč. Profesionální družička jí nyní například radí, aby proslov nebyl kratší než pět minut - ale aby zároveň nepřesahoval deset minut. Přináší také nejnovější trendy na poli svatebních šatů, jako je jednoduchý střih šatů se stojáčkem, které jsou obepnuté až ke krku. Nicméně dodává, že cokoli snoubenka prince Harryho zvolí, stane se pravděpodobně novým hitem.

Reklama

Související témata:
Družička

Doporučované