Hlavní obsah

Pruhovaný slon a co říkal Miloš Zeman v roce 1998?

Den očima Terezy Brhelové.Video: Tereza Brhelová

 

Reklama

Čtvrtek 15. srpna očima redaktorky Terezy Brhelové.

Článek

Někdo jezdí na dovolenou, Praha už má Vánoce

Ke štěstí jí chybí už jen vánoční strom. Soutěž na něj vyhlásila společnost Taiko na začátku prázdnin, pořád se ale nenašel. Ze čtrnácti návrhů zatím žádný neodpovídal daným kritériím. Nápady lidé mohou posílat do konce srpna, zasílatel vítězného tipu získá odměnu deset tisíc kroun.

Slůně se zebřími pruhy nebo klokan, co vypadá jako tygr

Nic neobvyklého. To si zřejmě řekli tvůrci dětského seriálu Zafari. Hrdinové v něm mají barvy a vlastnosti jiných druhů z říše zvířat. Podle tvůrců to má děti naučit, že být odlišný není nic špatného. Seriál uvede v nejbližších dnech televize Déčko. Tak snad pak děti doma rozeznají kočku od psa.

Zvířata dnes dokázala zamotat hlavu i zkušeným pilotům

Hejno ptáků připravilo perné chvilky pilotům Ural Airlines. Ti museli krátce po startu z moskevského letiště Žukovskij přistát s letadlem na kukuřičném poli. Ptáci, do kterých letadlo narazilo, poškodili oba motory.

A od zvířat už je jen kousek k politice. Zdolává ledovou stěnu, nebo leze po čtyřech?

Poslanec francouzského Národního shromáždění Eric Woerth na svůj Twitter sdílel fotku, jak zdolává téměř kolmou skalní stěnu. Lidé si na fotografii ale všimli několika nesrovnalostí a jeden z komentujících fotku otočil horizontálně. Podle několika detailů to vypadá, že politik snímek stylizoval tak, aby svah působil strměji.

Takové problémy naštěstí nemusí řešit náš prezident. Ten je nadále věrný svému názoru, že jen idiot nemění své názory

Tak by se dala okomentovat aktuální situace ohledně jmenování nového ministra kultury. Miloš Zeman nechce Michala Šmardu jmenovat kvůli nedostatečné kompetenci. A co říkal v roce 1998?

Reklama

Související témata:

Doporučované