Hlavní obsah

Rachel z Přátel zbořila internet a na Kubě otevírají Tuzexy

Dnešek očima Olivera Sáluse.Video: Oliver Sálus

 

Reklama

Jennifer Anistonová se včera poprvé přihlásila na Instagram a internet to málem nerozdýchal. Pět vybraných událostí dne očima moderátora Olivera Sáluse.

Článek

Světem bojových sportů otřásla další drtivá zpráva. Americký boxer Patrick Day zemřel po čtyřech dnech v kómatu. Do něj upadl po tvrdém KO během víkendového duelu s Charlesem Conwellem. Změní se pravidla? Skončí box tak, jak ho známe? Množí se totiž názory, že boxeři by rozhodně po zápasech neměli umírat.

Herečka Jennifer Anistonová se přidala na Instagram a internet to málem nerozdýchal. Její první fotografie má po necelých dvou dnech od uveřejnění neuvěřitelných 12 milionů lajků.

Slovenská tenistka Dominika Cibulková sice už přerušila sezonu, brzy ale na Slovensku vyjde její kniha Tenis je moj život. O trenérech, emocích, milencích i zdravotních problémech. Ukončí Dominika kariéru?

Kuba otevírá 77 prodejen s lepším zahraničním zbožím. Kubánská verze Tuzexů se od originálu liší vlastně v jediném: místo bonů se bude platit dolary. Vláda si od nových obchodů slibuje omezení černého trhu s nedostatkovým zbožím.

Americká herečka Felicity Huffmanová nastoupila do vězení. V něm si odpyká čtrnáctidenní trest za korupci. A bude to pobyt se vším všudy. Budíčky v pět ráno, snídaně do čtvrt na sedm a přes den možnost vyšívání, kreslení, skládání origami nebo sportování, třeba basketball, softball nebo tenis.

Reklama

Doporučované