Hlavní obsah

Rajská uvedla ve Varech netradiční kolekci, předváděla i dcera Kubelkové

Návrhářka Beata Rajská i letos uvedla v průběhu filmového festivalu v Karlových Varech novou kolekci.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

I letos na 54. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech uvedla návrhářka Beata Rajská svoji novou kolekci. V té se objevily myší kožíšky, husy i labutě. Malované. Odráží tak dnešní virtuální realitu.

Článek

„Má kolekce vyjadřuje oběti módy, závislosti a také ukazuje na to, jak tenké jsou hranice mezi charaktery. Mezi touhou a chamtivostí, mezi láskou a závislostí a mezi husou a labutí. Trochu jsem si rýpla do dnešního světa, který žije virtuální realitou a ve světě snu, než abychom žili reálný život,“ popsala návrhářka kolekci. S její výrobou jí pomohl malíř Adam Jílek, s nímž navrhla potisky materiálů, ze kterých byly šaty ušity.

Sama dokázala, že je jednou z nejlepších návrhářek u nás, a už jako malá věděla, že navrhovat šaty je jejím životním posláním.

„Jako malá jsem stříhala oblečení pro panenky. Měla jsem toho plný pokojíček. Mně stačily zbytky látek a já byla spokojená. Většinou jsem ale stříhala venku, abych nedělala doma nepořádek. Uvnitř jsem spíš kreslila. Už v pěti letech jsem uměla nakreslit ležérní klobouk,“ vzpomíná na dětství návrhářka.

Během módní přehlídky ale návštěvníky překvapila a zaujala další věc. Novou kolekci předvedla divákům nejen moderátorka Iva Kubelková, ale i její téměř patnáctiletá dcera Natálie, která se vrhla po hlavě do světa modelingu. Co ji k tomu vedlo a co na to říká oblíbená moderátorka? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované