Hlavní obsah

Ranč po Michaelu Jacksonovi nikdo nechce, teď ho nabízejí ve slevě

Ranč po Michaelu Jacksonovi je znovu na prodej.

 

Reklama

Známý Neverland má nové jméno. Realitní kancelář doufá, že to pomůže prodeji luxusního sídla.

Článek

Pozemek s rozlehlým domem, který po sobě zanechal král popu Michael Jackson, nabízí realitní kancelář Joyce Rey za zvýhodněnou cenu 67 milionů dolarů. V přepočtu to je asi 1,8 miliardy korun. Z původní částky přitom značně slevila. Ranč původně nabízela za 100 milionů dolarů, nikdo o něj ale nejevil zájem.

Sídlo nedaleko města Santa Barbara v Kalifornii také nese jiné jméno. Všem známý Neverland se nyní jmenuje Sycamore Valley Ranch.

Dům je v nabídce popisován jako místo mnoha možností. Na pozemku o rozloze přes tisíc hektarů se kromě udržovaných trávníků a zeleně také nachází jezero s vodopádem a labutěmi, pláž, bazén, tenisový kurt, taneční studio, kino nebo železnice ve stylu Disneylandu.

„Jedná se o vzácné a skutečně pozoruhodné místo. Ranč je postaven v typicky kalifornském stylu a nyní je připraven na další kapitolu svojí cesty,” uvádí realitní kancelář v popisu.

Král popu pozemek zakoupil v roce 1988. Poté, co byl v roce 2008 vyšetřován kvůli sexuálnímu obtěžování dětí, ranč opustil. Po jeho smrti v roce 2009 ho začala nabízet realitní kancelář k prodeji.

Reklama

Související témata:
Neverland Ranch

Doporučované