Hlavní obsah

Raper Kanye West zkolaboval a skončil v nemocnici. Před tím zrušil zbytek turné

 

Reklama

West přerušil sobotní koncert v Sacramentu už po dvou písních.

Článek

Americký raper Kanye West byl zřejmě kvůli vyčerpání hospitalizován v Los Angeles. Krátce před tím hudebník nečekaně zrušil zbývající koncerty svého aktuálního turné Saint Pablo tour. Zdroje televizní stanice NBC upřesňují, že West byl hospitalizován kvůli vlastnímu zdraví a bezpečí.

„Byl vyčerpaný a potýkal se s nedostatkem spánku," řekl zdroj magazínu People. Nyní už je prý zpěvák v pořádku. S incidentem údajně není spojena žádná trestná činnost.

Kanye West přerušil sobotní koncert v Sacramentu už po dvou písních. Po nich zkritizoval v dlouhé řeči Marka Zuckerberga, zpěváka Jay Z i neúspěšnou prezidentskou kandidátku Hillary Clinton. „Připravte se na slavnostní den, média, protože show je u konce,“ řekl podle BBC West před tím, než upustil mikrofon na pódium a odešel.

Nebylo to poprvé v průběhu turné, kdy West přerušil nebo odvolal koncert. Na začátku listopadu oznámil fanouškům během vystoupení, že nemůže dál zpívat a všem vrátí peníze. Minulý čtvrtek pak v dlouhém monologu přiznal, že kdyby hlasoval, volil by Trumpa, načež ho fanoušci v San Jose vypískali.

Po incidentu v Sacramentu zrušil i celé turné, ze kterého do konce roku zbývalo 21 koncertů.

Reklama

Doporučované