Hlavní obsah

Rapperka SharkaSs o budoucnosti a nedávné nehodě, která ji úplně změnila

Rozhovor se rapperkou SharkaSs.Video: Jakub Štěpán

 

Reklama

Její doménou je freestyle rap. Na zadané téma dokáže vymyslet song dřív, než si člověk vedle ní zaváže tkaničky. Přesto rapperka SharkaSs přiznává, že je pro ni někdy těžké naplnit velká očekávání.

Článek

K hudbě Šárku Geroldovou nikdo nepřivedl. Chtěla se vyjadřovat k nejrůznějším tématům, která se odehrávají ve světě i kolem ní, a hudba jí přišla jako nejlepší prostředek, aby ji lidé poslouchali. První song napsala už ve třinácti letech, ale o čem přesně byl, si nevybavuje: „Určitě byl o životě,“ přemítá.

Není však pouze skladatelkou. Lidé ji rovněž označují za textařku, zpěvačku a moderátorku. SharkaSs se však nejvíce cítí jako vnímavá holka, která chce pomáhat lidem kolem sebe a všechny její profese jí v tom mohou pomoct nebo už pomáhají. 

Do budoucna by si přála mít vlastní hudební vydavatelství a pomáhat mladým rapperům s financováním prvních projektů. „Chci mít pod sebou pár interpretů, kteří mluví k lidem o tom, co je podstatné. I to může být forma toho, jak světu pomoct,“ říká SharkaSs. Touha pomáhat je totiž přesně to, co rapperku žene dál.

Je těžké být ženou ve světě rapperů? Jak její tvorbu ovlivnila nedávná autonehoda, při které se zranil její otec? I to naleznete v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované