Hlavní obsah

Recept na zbohatnutí je jednoduchý, říká multimilionář z impéria finančních poradců. Ale zklame vás

K bohatství vede jen jedna cesta, říká multimilionář Petr Stuchlík.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Spoléhat na penzijní sliby státu je nesmysl. V Evropě se ještě nikdo nedožil toho, že by v době jeho stáří platil důchodový systém, do kterého vstoupil.

Článek

Peníze přeceňujeme. Finanční pohoda ke štěstí přispěje, ale nezajistí ho. „To je jako, když dostanete přidáno. Chvilku z toho máte radost, ale za dva měsíce už o tom nevíte a trvalý pocit štěstí vám to nepřineslo. A když vám pak někdo třetinu toho navýšení vezme, tak jste z toho ještě nešťastný,“ popisuje v novém díle pořadu Kam to bude? Petr Stuchlík, spoluzakladatel finančně poradenské společnosti Fincentrum.

Když před pěti lety prodávali se společníkem většinový podíl ve svém impériu, přišli si dle spekulací až na tři čtvrtě miliardy korun.

„Cesta k bohatství trvá,“ doplňuje muž, který si sám pilotuje letadlo, když si chce zaletět na večeři do michelinské restaurace ve stylu „McDrive“ v Salzburgu.

Jak tedy zbohatnout? Jak se připravit na důchod? A odrazí se v byznysu, když se otevřeně hlásíte k registrovanému partnerství? Podívejte se ve videu nahoře.

Premiéru pořadu Kam to bude? sledujte každý druhý čtvrtek od 20:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované