Hlavní obsah

Křišťálová Lupa odhalila nominace. Podpořte projekty Seznam Zpráv

Foto: Vojtěch Veškrna, Seznam Zprávy

Anketa Křišťálová Lupa, která oceňuje nejzajímavější projekty a služby českého internetu, zveřejnila finální nominace pro rok 2022.

Reklama

Seznam Zprávy obhajují vítězství v anketě Křišťálová Lupa a mají několik hned favoritů v kategoriích Podcast roku a Cena popularity. Hlasovat můžete i vy – až do 1. listopadu.

Článek

Redakce Seznam Zpráv, která už dvakrát v anketě uspěla jako lídr kategorie Zpravodajství a publicistika, má i v letošní „Křišťálovce“ několik želízek v ohni.

Podcast Vlevo dole se uchází o vaše hlasy v kategoriích Podcast rokuCena popularity. Oblíbený politický podcast Lucie Stuchlíkové a Václava Dolejšího se letos rozjel do českých a moravských měst se svou Vlevo dole Všude Tour a drží se na předních místech tuzemských podcastových hitparád.

Foto: Michal Turek, Seznam Zprávy

Duo Vlevo dole na zaplněné zastávce Všude Tour v pražském Skautském institutu.

V kategorii Podcast roku soutěží5:59, denní zpravodajský podcast Seznam Zpráv. Moderátorka Lenka Kabrhelová, která se svým týmem přešla letos z Českého rozhlasu, je nominovaná také v kategorii Osobnost roku, kde o vítězi či vítězce rozhoduje odborná porota soutěže.

Foto: Seznam Zprávy

Podcast 5:59 vydal už přes 130 epizod.

Nechybí ani Šťastné pondělí. Satirická show Jindřich Šídla bojuje v kategorii Online videoCena popularity. Šťastné pondělí v září vstoupilo už do své sedmé sezony. Tým se rozrostl o nové tváře i podcast, ve kterém můžete „nahlédnout“ do zákulisí pořadu.

Foto: Michal Turek, Seznam Zprávy

Tým Šťastného pondělí je od září 2022 v novém složení.

A celá redakce Seznam Zpráv v Křišťálové Lupě opět bojuje o vítězství v kategorii Zpravodajství a publicistika! Děkujeme za vaši přízeň i každý váš hlas v anketě.

Hlasujte pro Seznam Zprávy

Budeme rádi, když své oblíbené projekty Seznam Zpráv podpoříte i vy – hlasujte ZDE až do 1. listopadu.

Reklama

Související témata:

Doporučované