Hlavní obsah

Ústí nad Labem spustilo prodej sdílené vstupenky platné pro několik míst

Foto: Getty Images

Ilustrační foto.

Reklama

Sdílená vstupenka zahrnuje návštěvu zoologické zahrady, zpáteční jízdu lanovkou na zámeček Větruše, celodenní vstupné do venkovního areálu na Klíši a vstupné do městského muzea a zrcadlového bludiště na Větruši.

Článek

Město Ústí nad Labem dnes spustilo prodej sdílené vstupenky, takzvaného TicketPacku. „Dospělí za balíček vstupů zaplatí 243 korun, děti o 101 korun méně. Vstupenka platí dva týdny,“ uvedla mluvčí města Romana Macová.

Pilotní projekt, který fungoval loni v létě, příliš úspěšný nebyl, kvůli koronaviru se prodalo pouze šest lístků. Letos radnice doufá v opak. Zatraktivnit vstupenku by mělo nejen prodloužení její platnosti z jednoho na dva týdny, také se zvýšila sleva z jednotlivých vstupů na více než 40 procent, loni to bylo o deset procent méně.

Vstupenku je letos možné zakoupit také v papírové formě na pokladnách všech turistických cílů kromě lanové dráhy. Další možností je zakoupit lístek přes aplikaci SEJF. Zákazník se vstupenkou v mobilním telefonu prokáže na pokladnách jednotlivých cílů, kde mu bude přes načtení QR kódu nebo zadáním čísla vstupenky pro dané místo znehodnocena. V případě papírové vstupenky bude odebrán útržek pro navštívené místo.

Reklama

Doporučované